7 Trouwjurk Halslijnen! Welke Past Het Beste Bij Jou?

Iedere halslijn heeft een ander effect op het silhouet van je trouwjurk. Daarom is het goed om je te verdiepen in de mogelijkheden van de V-hals, ronde hals, opstaand boordje, waterval hals etc.

Je hebt gedroomd over je trouwdag, nu is het tijd om te schitteren in de perfecte trouwjurk. Laat me je meenemen op een betoverende reis door de verschillende trouwjurk halslijnen die jouw look een dosis flair kunnen geven. De juiste halslijn in jouw trouwjurk maakt je nog mooier en geeft je precies dat bridal silhouet dat je wenst.

1. V-Halslijn in je Trouwjurk: Een Tikje Romance met een Vleugje Wow!

De V-hals is als een magisch wandelend sprookje. Voeg een vleugje romantiek toe aan je dag terwijl je je silhouet verlengt en iedereen versteld doet staan. Perfect voor het stelen van harten, of twee! Een V-hals zie heel veel in bruidsjurken, in allerlei varianten. Soms heel smal en diep (spannend!) en soms juist wat breder en minder diep. Dan is het weer een meer sophisticated beeld dat ontstaat. Een V-hals is eigenlijk altijd mooi en past bij ieder figuur. En jij bepaalt natuurlijk hoe spannend je het wilt maken…

2. Ronde Halslijn in je Trouwjurk: Simpel, Elegant, en Altijd Chic

Voor de bruiden die gaan voor tijdloze elegantie is er de ronde halslijn. Eenvoud siert de koningin (en de bruid)! Toch is een ronde hals niet altijd zo populair en we zien dit dan ook veel minder in bruidsjurken dan de V-hals. Doordat de halslijn bij een ronde hals redelijk hoog zit, is er meer aandacht voor je borsten en lijken ze groter dan ze zijn. Vooral bij een wat vollere boezem kan dit ongemakkelijk voelen. Het blijft natuurlijk vooral een kwestie van smaak, dus ga het maar gewoon eens proberen.

3. Trouwjurk met Boothalslijn: Hallo Modern Chic!

Doe eens gek en omarm modern chic met een boothals! Voel je als een rockster terwijl je deze eigentijdse stijl rockt. Eigenlijk is een boothals super klassiek. We zagen deze halslijn veel in de kleding van Jacky Kennedy en Audrey Hepburn en deze zachte halslijn staat altijd super elegant. Veel vrouwen vinden deze halslijn wat braaf en bedekkend. Dat is dus weer je eigen smaak en zul je gewoon moeten testen.

4. Trouwjurk met Waterval Halslijn: Zachtjes Golvend naar de Trouwboot

Voel de romantiek als een waterval langs je nek glijden! De waterval halslijn geeft een zachte, sprookjesachtige touch aan je look. Perfect voor de bruiden die van een beetje drama houden! Een waterval hals is eigenlijk een beetje een variant op een vierkante en/of ronde halslijn. Omdat de stof niet glad en strak zit, maar losjes valt, krijg je een heel bijzonder beeld dat alle aandacht naar je decolleté trekt. Het lijkt soms alsof je zo in het decolleté kunt kijken, maar natuurlijk zorgen we er altijd voor dat alles keurig bedekt is!

5. Trouwjurk met Vierkante Halslijn: Structuur met een Knipoog naar Vintage Glam

Wees de koningin van de vintage glam met een vierkante halslijn in je trouwjurk! Voeg wat structuur toe aan je look terwijl je je innerlijke Hollywood-ster omarmt. Een vierkante hals is super spannend en laat veel zien van je decolleté. Belangrijk is dat je dit mooi vind bij je schouders. Immers, een vierkante hals is mooi, maar als je dan ook nog vierkante schouders hebt, dan krijg je een wat hoekig beeld en dat is jammer. Dus, gewoon weer proberen!

6. Strapless Trouwjurk: Laat die Schouders Schitteren!

Doe een dansje van blijdschap met een strapless jurk! Of ga voor de sweetheart halslijn en voeg een vleugje romantiek toe. Jij bent de ster, en de jurk is jouw danspartner. Veel vrouwen voelen zich wat naakt in een strapless jurk en het is natuurlijk ook best een beetje bloot bij je schouders en bovenkant van je decolleté. Bij strapless jurken is perfect maatwerk dan ook super belangrijk. De jurk moet strak zitten en niet afzakken, maar mag ook weer niet knellen en daarmee rolletjes veroorzaken. Je coupeuse is je beste vriendin om te zorgen dat jouw strapless jurk prachtig en vooral ook comfortabel zit. En er kunnen trouwens altijd schouderbandjes aan een strapless trouwjurk gemaakt worden!

7. Trouwjurk met Halterhalslijn: Stoer, Anders en weer alle Aandacht Voor de Schouders!

Wil jij wat “anders” dan wat de meeste bruiden hebben en heb jij een paar mooie schouders? Kijk dan eens of je een jurk met een mooie halterlijn kunt vinden. Dit geeft direct een heel stoer beeld en zorgt ervoor dat jij die goed getrainde schouderpartij kunt laten shinen! Vierkante schouders lenen zich natuurlijk bij uitstek voor een halter, maar het belangrijkste is dat jij vind dat het bij jou past. Gewoon proberen dus. Wil je meer weten hoe jij de perfecte trouwjurk (of bruidspak) vind? Lees dan de blog: https://pippibruidsmode.nl/hoe-vind-ik-mijn-perfecte-trouwjurk/.


Kies de halslijn die jouw bruidslook de perfecte dosis fun geeft! Met meer kennis van en inzicht in de wondere wereld van de trouwjurken en halslijnen begint de countdown naar jouw stralende dag!

Waterval Halslijn, altijd charmant

Lees ook andere blogs

Pippi Winter Bruidsevent! 

Heb jij ja gezegd?
Kom dan 14 januari van 12-16 uur naar Pippi Bruidsmode, Klaasstraat 38 in Venlo

Let op: de eerste 25 bruiden die dan hun pasafspraak inplannen, ontvangen een goodiebag met een waarde van meer dan €1000,-