Wie is pippi?

Pippi Bruidsmode is de lang gekoesterde droom van Gini Peters. Na een carrière in de communicatie en het onderwijs heeft zij de Pippi in zichzelf gevonden en de winkel gestart die ze eigenlijk al jaren wilde. Dat zij haar winkel Pippi heeft genoemd, zal je dan ook niet verbazen. Pippi Langkous is natuurlijk een fantastisch rolmodel voor het meisje in iedere vrouw dat durft en doet wat ze zelf wil. Een mooi voorbeeld toch!

Pippi is een bruidsmodewinkel voor de vrouw die het gewoon leuk vindt om een mooie trouwjurk of combinatie te vinden. Voor de bruid die zichzelf is en ook op haar trouwdag helemaal haar eigen ik wil zijn. Voor de bruid die zich op haar eigen bruiloft voorbereidt en daar ook echt van wilt genieten. Voor alle eigenzinnige vrouwen die zich met klasse willen kleden tijdens hun trouwdag.

Een afspraakje bij Pippi is een feest. Je zult je thuis voelen in de prachtige winkel aan de Klaasstraat in Venlo. Met een lekkere kop koffie of thee bespreken we in alle rust wat jij wilt. We zoeken samen wat bij jouw wensen, je karakter en jouw lichaamsbouw past en kiezen de mooiste outfit uit. Je komt dan nog een keertje passen en wij zorgen dat je jurk of combinatie perfect voor jouw lichaam wordt vermaakt, zodat jij blij en tevreden onze winkel verlaat. Wij doen er dus alles aan, zodat jij kunt stralen tijdens je bruiloft.

Previous slide
Next slide

Pippi Winter Bruidsevent! 

Heb jij ja gezegd?
Kom dan 14 januari van 12-16 uur naar Pippi Bruidsmode, Klaasstraat 38 in Venlo

Let op: de eerste 25 bruiden die dan hun pasafspraak inplannen, ontvangen een goodiebag met een waarde van meer dan €1000,-