Trouwjurken Passen Voor De Lol? Zeker Niet bij Pippi Bruidsmode!

Waarom trouwjurken passen voor de lol geen goed idee is en dat voor jou eigenlijk juist goed nieuws is!

Kunnen we bij jullie ook Trouwjurken Passen Voor De Lol? Deze vraag krijgen we soms bij Pippi Bruidsmode, waar we elke bruid helpen bij het vinden van haar droomjurk en ervoor zorgen dat dit moment een onvergetelijke fijne ervaring is. In deze blog leggen we uit waarom we geen ‘passen voor de lol’-ervaring bieden en waarom dat juist goed nieuws is voor jou!

Nieuwe Jurken, Nieuwe Dromen, dat past niet bij “trouwjurken passen voor de lol”

  1. Bij Pippi Bruidsmode hebben we een collectie van nieuwe, unieke jurken die allemaal wachten om een speciale bruid te betoveren. Elke jurk is zorgvuldig uitgekozen om een bijzondere ervaring te bieden. Door onnodig passen te vermijden, behouden we de nieuwheid en magie van elke jurk, zodat jij een frisse, onbeschadigde jurk kunt passen. Alleen al om die reden willen we geen “trouwjurken passen voor de lol”.

Een Trouwjurk Uitzoeken is Een Intiem Moment

  1. Bij Pippi Bruidsmode geloven we in de betekenis van het trouwjurken passen als jij gaat trouwen. Het is een intiem en bijzonder moment voor jou en jouw gasten en dat willen wij koesteren. Wij begrijpen dat het kiezen van je droomjurk een emotionele reis is, en we willen dat dit moment alleen over jou gaat, niet zomaar voor de lol. Jij komt naar de winkel met de mensen die voor jou super belangrijk zijn en samen gaan we op zoek naar de jurk die perfect past bij jou. Dat doen we in alle rust, zonder andere bruiden en met alle zorg en aandacht om het voor jou zo fijn mogelijk te maken. Trouwjurken passen voor de lol past hier dus echt niet bij.
Bij “trouwjurken passen voor de lol” worden vaak oude afgeschreven jurken gebruikt. Die hebben we bij Pippi Bruidsmode gewoon niet in de collectie. Alle jurken zijn maximaal 3 jaar oud.

Geen Verouderde Jurken, Alleen Maar Mooi en Nieuw

  1. In veel gevallen wordt ’trouwjurken passen voor de lol’ gedaan met oude en afgeschreven jurken (gelukkig maar!). Bij Pippi Bruidsmode hebben we geen oude of afgeschreven jurken in onze collectie. Al onze jurken zijn maximaal 3 jaar oud en stralen van nieuwheid, moderniteit en exclusiviteit. We willen dat je jezelf ziet schitteren in een jurk die net zo uniek is als jij. Onze collectie is zorgvuldig gekozen en bij iedere jurk hebben we een bruid in gedachten.
Ilse in haar prachtige moderne Pippi-Bruidsjurk
Avy in haar bijzondere moderne Pippi-Bruidsjurk

Waarom Juist Wel Bij Pippi Bruidsmode

Bij Pippi Bruidsmode krijg je niet alleen een jurk; je krijgt een ervaring, een herinnering die je voor altijd zult koesteren. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld, onze passessies zijn intiem en persoonlijk, en elke bruid wordt behandeld als de koningin die ze is. Iedere bruid die bij Pippi Bruidsmode haar jurk vindt, is voor 100% tevreden. Eerder laten we haar trouwens ook niet gaan! Het uitkiezen gaat met zorg en aandacht, maar ook de passessies met de coupeuse zijn heel erg fijn. Wij zorgen ervoor dat jij iedere keer blij naar huis gaat en dat je uiteindelijk met de allermooiste jurk die perfect past en comfortabel is gaat trouwen. Dat is onze garantie!

Dus, als je serieus op zoek bent naar je droom-trouwjurk, ben je bij Pippi Bruidsmode aan het juiste adres. Hier gaat het niet alleen om het vinden van een jurk, maar om het omarmen van een onvergetelijke reis op weg naar jouw perfecte dag! Wil je nou toch graag een keertje “trouwjurken passen voor de lol”? Dan kun je terecht bij https://www.bruidssjiek.nl/home in Venlo. Wil je meer lezen over het kiezen van je perfecte trouwjurk? lees dan de blog: https://pippibruidsmode.nl/hoe-vind-ik-mijn-perfecte-trouwjurk/.

Kristel was zo blij met haar mooie jurk van Pippi Bruidsmode, dat ze zelfs op haar trouwdag even langs kwam!

Klaar om jouw magische reis te beginnen? Neem contact met ons op voor een passessie die je voor altijd bij zal blijven! https://calendly.com/pippibruidsmode/afspraak

En vind je het erg spannend om direct een pas-afspraak te maken? Dan kun je ook eerst een kennismakingsgesprek inplannen. https://calendly.com/pippibruidsmode/kennismakingsafspraak. We drinken dan samen een kop koffie of thee, jij kunt rustig kennismaken met eigenaresse Gini en je kunt de jurken alvast bekijken. Geheel vrijblijvend kun je dus rustig even peilen of Pippi Bruidsjurk “jouw” winkel is. Als alles bevalt, plan je je pas-afspraak in. Fijn toch!

Lees ook andere blogs

Pippi Winter Bruidsevent! 

Heb jij ja gezegd?
Kom dan 14 januari van 12-16 uur naar Pippi Bruidsmode, Klaasstraat 38 in Venlo

Let op: de eerste 25 bruiden die dan hun pasafspraak inplannen, ontvangen een goodiebag met een waarde van meer dan €1000,-