Pippi Bruidsmodeshow

Maandag 12 september 2022 van 19-21u

Stadstuin van Brasserie de Witte in Venlo

Ingang aan de Begijnengang in Venlo

Pippi Bruidsmodeshow vindt maandag 12 september 2022 van 19-21 uur plaats in de overdekte Stadstuin van Brasserie de Witte in Venlo, ingang aan de Begijnengang. In één avond krijg je een goed beeld van de laatste trends in bruidsmode. Ook zijn er diverse andere trouwleveranciers aanwezig, zodat je dezelfde avond al een groot deel van je bruiloft kunt regelen!

Toffe jurken en pakken

Van de belangrijkste merken die bij Pippi Bruidsmode te vinden zijn, krijgt je een selectie van de jurken en andere outfits te zien. Dat betekent dat je een goed beeld krijgt van de nieuwste collecties en trends. Je kunt je tijdens deze avond echt even oriënteren op wat er allemaal te te koop is in de bruidsmode. Daarbij komt ook uitleg over wat de verschillende jurken en stijlen. Misschien zie je zelfs al de jurk waarin jij wilt trouwen! Of ga je toch liever voor een jumpsuit, combinatie of pak?

We plaatsen de stoelen vlak bij de rode loper, zodat je alles goed kunt zien. Je mag natuurlijk foto’s maken en als je een jurk even extra goed wilt bekijken, dan vraag je gewoon of het model even stil blijft staan of een rondje voor je draait!

Trends in bruidsmode

Bij de verschillende merken zien we enkele duidelijke trends die voor het komende trouwseizoen van belang zijn. Zo zien we mouwen in allerlei soorten: losse mouwen met drukknoopjes aan de jurk, lange mouwen die de armen echt bedekken, pofmouwen, mouwen met stoere manchetten, kanten mouwen of mouwen van tule. Ook zien we dit seizoen hooggesloten jurken en doorzichtige jurken. De belangrijkste kleuren zijn ivoorwit en natuurlijke tinten zoals blush (zacht roze), mokka of cappucino en nude (huidkleurig). Al deze tinten passen eigenlijk bij alle soorten huidskleur en kleuren  zacht op de huid.

Partners

Pippi Bruidsmode werkt samen met een heel aantal partners, waarvan het grootste deel in dezelfde winkelstraat in Venlo te vinden is. Zo kun je op één avond al een groot deel van je bruiloft regelen!

De kapsels, make-up en nagels van de modellen worden verzorgd door Change kapper en beautysalon (https://www.changeyourself.nl/). Boermans Juwelier (https://boermansjuwelier.nl/) zorgt er voor dat de modellen tijdens de show prachtige sieraden dragen bij de jurken en helpt bruidsparen bij het kiezen van hun trouwringen. Xie Eyewear (https://www.xie.nl/) laat zien dat een mooie bril prachtig past bij een bruidsjurk en Foto Kino Linders (https://www.fotokinolinders.nl/) showt een selfiebox, zodat gasten zelf kunnen zien hoe leuk zo’n selfiebox tijdens hun bruiloft kan zijn. Jansen Noy uit Sevenum (https://www.jansen-noy.nl/) zorgt ervoor dat ook mannen tijdens de bruidsmodeshow hun hart kunnen ophalen aan mooie trouwkostuums. Daan Casa Fiori (https://daan-casafiori.nl/) kleedt de stadstuin van Brasserie de Witte aan met haar bijzondere zijden kunstbloemen en Lamers Banketbakkerij (https://www.lamersbanket.nl/) zorgt voor heerlijke zoete lekkernijen. Al met al heel wat inspiratie voor je eigen bruiloft.

Tijdens de bruidsmodeshow maken deze partners ook nog mooie aanbiedingen bekend! Zo houd je je bruiloft tenminste betaalbaar!

Aanmelden?

Natuurlijk wil jij naar Pippi Bruidsmodeshow komen. Meld je aan via www.pippibruidsmode.nl en laat je verrassen tijdens deze fantastische avond!

Pippi Bruidsmode en alle partners verheugen zich nu al op je komst.

Tot 12 september!

10-16 maart 2023 Trunkshow Studio Serravalle