Op je mooist met shapewear of mooie bruidslingerie

Kies jij voor mooie bruidslingerie of toch liever voor onzichtbare shapewaer? Lees in dit artikel welke opties er zijn om er zo mooi mogelijk uit te zien.

Natuurlijk wil jij er mooi uitzien tijdens je eigen bruiloft. Ook onder die prachtige bruidsjurk. In dit artikel laat ik je zien welke lingerie-keuzes je het beste kunt maken. Wordt het onzichtbare shapewear of liever hele mooie bruidslingerie?

Type jurk

Je jurk (of pak, jumpsuit of combinatie natuurlijk) bepaalt welke lingerie er goed onder past. Natuurlijk kies je ook lingerie die comfortabel zit. Dan hoef je je daar de hele dag geen zorgen over te maken. Natuurlijk kun je ook voor een heel glad torseletje kiezen dat perfect past. Of je kiest gewoon een jurk waar jouw favoriete lingerie kan. Wil jij voor de huwelijksnacht mooie lingerie? Gooi dan na je bruiloft gauw je jurk uit waardoor je heel snel je lingerie kunt wisselen. Verrassing!

Strakke jurk

  • Een strakke jurk die overal je lichaamsvormen volgt. Hierbij kies je het liefst shapewear. Lingerie die onzichtbaar is onder je kleding. Bij voorkeur in huidkleur, want dan zie je er echt niets van. In jouw bruidsmodewinkel hebben ze de beste shapewear en onzichtbare lingerie Home. Het mooie van deze lingerie is dat eventuele rolletjes en bobbeltjes ook meteen gladgestreken worden! Fijn toch.
model met strakke ivoor witte bruidsjurk. Diepe V-hals en aangeknipte geplooide mouwtjes. In de taille een glitteraccent.
Een gladde strakke jurk vraagt om naadloze en onzichtbare shapewear. Deze mooie jurk is uit de collectie van Le Papillon by Modeca

Strakke top en wijder uitlopende rok

  • Een jurk waarvan de top strak zit en die vanaf je taille wijder uitloopt, zien we heel veel in de bruidsmode. Hier is het vooral belangrijk om te kiezen voor een goede onzichtbare BH. Voor de slip is het belangrijk om te kijken naar de kleur. Bij een jurk die doorschijnt is een huidkleurige slip het mooiste. Let ook op randjes van je slip. Hoe minder er zichtbaar is van de lingerie, hoe mooier je jurk. In jouw bruidsmodewinkel hebben ze de beste shapewear en onzichtbare lingerie Home.

Losvallende top en strakke rok

  • Een jurk met losvallende top en strakke rok. Hier is vooral een shapewear slip van belang. Onzichtbaar door gladde afwerking en huidkleurig. Vraag hiernaar in de winkel Home.
Gladde satijnen jurk van Studio Serravalle. Halterlijn en aansluitend.
Onder deze jurk is vooral een onzichtbare shapewear slip belangrijk. Deze mooie jurk is van Studio Serravalle

Strapless of dunne spaghettibandjes

  • Een jurk die strapless is of hele dunne spaghettibandjes heeft. Onder een dergelijke jurk is een “gewone” BH niet mooi. Je kunt dan het beste kiezen voor geen BH en goede cups in de jurk. De coupeuse kan de cups in de jurk aanbrengen of de bestaande cups vervangen voor cups die jou perfect passen en steun geven. Ook kun je kiezen voor plak-BH’s. Die zijn niet heel aantrekkelijk, maar perfect voor onder jouw jurk. Ze zijn huidvriendelijk en in veel varianten te krijgen. Vraag er naar in de winkel Home!
Fijne jurk met dunne spaghettibandjes, kant met pailletten en een champagne kleurige voering in de rok. In de voering van de rok is een patroon met glitter opgenomen.
Onder een jurk met fijne spaghettibandjes draag je een onzichtbare plak-BH. Je kunt ook goede cups in de jurk laten zetten, waardoor je geen BH nodig hebt. Deze prachtige jurk is van Libelle.

Jurk met diepe ruguitsnijding

  • Een jurk met een hele diepe ruguitsnijding. Hoe mooi is dat, zo’n prachtige jurk met diepe uitsnijding die alle ruimte laat om jouw mooie rug te laten zien. Alleen, dan wil je geen BH zien! Hier gelden dezelfde oplossingen als bij een strapless jurk of jurk met dunne bandjes: geen BH en goede cups in je jurk laten maken of een plak-BH. Vraag er naar in de winkel en laat je adviseren Home.
Strakke jurk van crêpe met kant in de top en kant in de sleep. De jurk heeft een open rug van kant en dunne spaghettibandjes.
Een jurk met een diepe en/of doorzichtige ruguitsnede vraagt ook om een onzichtbare plak-BH. Ook hier kun je met extra goede cups in de jurk de jurk zonder BH dragen. Jij bepaalt wat je comfortabel vindt. Overleg dit in de winkel met de coupeuse. Deze prachtige jurk is van Le Papillon by Modeca

Doorzichtig op de heupen

  • Een jurk die doorzichtig is op de heupen. Dat zien we vaak bij jurken met veel kant. Op de heupen is dan een stukje zonder kant en alleen tule. Daardoor lijk je langer in zo’n jurk, dus dat is natuurlijk heel erg mooi. Als je onder zo’n jurk een slip draagt, is die echter zichtbaar en dat is vaak minder gewenst. Wil je toch een slip dragen, dan kun je voorstellen om de jurk op die plek waar je slip zichtbaar is, te bedekken met wat extra kant of een stukje voering. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om geen slip te dragen. Het is ook mogelijk om een plak-string te dragen. Deze is speciaal voor dit soort jurken ontwikkeld. Vraag hier naar in de winkel Home.

Jurk met (deels) doorzichtige top

  • Veel jurken met een kanten top zijn deels doorzichtig. Soms zijn alleen de cups zichtbaar. Het zal duidelijk zijn dat je onder zo’n jurk geen gewone BH kunt dragen. Hiervoor geldt ook dat je bij voorkeur geen BH draagt, maar dat is niet voor iedereen comfortabel. Wil je toch wat extra steun, kijk dan of de cups in de jurk voldoende steun geven. Is dat niet zo, bespreek dan met de coupeuse of er andere, stevigere cups in de jurk kunnen komen. Wil je toch liever een BH, kies dan voor een onzichtbare plak-BH. Die zijn er in diverse varianten en de winkel Pippi kan je hiermee helpen.
Jurk met deels doorzichtige kanten top en dunne spaghettibandjes van Modeca. De jurk heeft een tule rok en het kant loopt een beetje door in de rok.
Deze prachtige top die grotendeels “see-through” is, wil je niet ontsieren met een BH. Kies ook hier voor goede cups in de jurk, waardoor je geen BH hoeft te dragen, of een onzichtbare plak-BH. Deze bijzondere jurk is van Modeca

Laat je adviseren!

Natuurlijk wist je dat al. Het beste advies krijg je in je bruidmodewinkel Wie is Pippi? Kies eerst de jurk, combinatie of pak van je dromen. Dan weet je ook wat je aan lingerie nodig hebt. Bezuinig daar niet op. Goede lingerie zorgt er echt voor dat je er mooier uitziet en je de hele dag zelfverzekerd voet. Je kunt goede lingerie ook vaker gebruiken. De bruidsmodelingerie die Pippi Bruidsmode Home adviseert is allemaal van het merk Poirier http://poirier.nl. Dit Nederlandse merk ontwikkelt zelf de bruidslingerie en test dit zeer grondig op duurzaamheid, verdraagzaamheid en comfort.

Lees ook andere blogs

Pippi Winter Bruidsevent! 

Heb jij ja gezegd?
Kom dan 14 januari van 12-16 uur naar Pippi Bruidsmode, Klaasstraat 38 in Venlo

Let op: de eerste 25 bruiden die dan hun pasafspraak inplannen, ontvangen een goodiebag met een waarde van meer dan €1000,-