Onzekerheden Bij Bruiden: Zeker Nergens Voor Nodig!

Veel bruiden zijn onzeker als ze hun jurk komen uitzoeken. Ze zijn bang dat hun figuur niet mooi is, vinden het spannend dat ze in de spotlights komen te staan en zijn bang dat ze de verkeerde jurk kiezen. Al die angsten zijn begrijpelijk, maar nergens voor nodig. In dit artikel leer je waarom het uitkiezen van je trouwjurk gewoon leuk is!

Veel bruiden die in de winkel komen, zijn onzeker. Soms zijn ze onzeker over hun figuur, soms over hun modegevoel. Soms vinden ze het gewoon heel spannend om in de spotlights te staan en soms zijn ze bang dat ze niet de juiste jurk kiezen. Herken jij hier iets van?

Onzekerheid Bruiden over Figuur

Veel vrouwen zijn onzeker over hun figuur. Dat geldt ook voor de bruiden die bij Pippi Bruidsmode komen. Natuurlijk is dat niet zo gek als je ziet welke beelden er via allerlei media verspreid worden.

Ook in de bruidsmode is het beeld niet altijd de werkelijkheid. De modellen worden uitgezocht op hun figuur en de juiste uitstraling bij het merk of de jurk. Het model is veel slanker dan de meeste andere vrouwen. Omdat ze daar hun brood mee verdienen is dat ook zo ongeveer het enige waar ze mee bezig zijn: ze eten vaak weinig en sporten heel veel! ?️‍♀️ Voor de fotoshoot wordt de vrouw vakkundig opgemaakt en gekapt en een stylist zorgt voor de perfecte omstandigheden.

De foto’s en filmpjes worden door professionals gemaakt en vergeet vooral niet: worden daarna nog uitgebreid bewerkt. Ieder plekje, bultje, streepje of rolletje wordt weggepoetst en daarmee is de schijnwereld compleet. Als een model met AI wordt gemaakt, is ze helemaal perfect. Verkijk je dus niet op die foto’s. Ze bestaan omdat ze zo zijn gecreëerd. Het heeft niks met de werkelijkheid te maken.

Jij ziet zo’n foto en denkt direct: “zo mooi kan die jurk mij nooit staan!”. Nou, laat ik je één ding vertellen: als het jouw jurk is, staat hij jou veel mooier! Immers, niets is zo mooi als een stralende echte bruid. Daar kan geen gefotoshopt model tegenop! Kijk maar eens naar de foto’s hier beneden. De jurk gedragen door een echte bruid en dezelfde jurk gedragen door een “perfect” model. Het is wel duidelijk wie er mooier uit ziet!

Echte bruid Claire straalt met man en dochters
Tja, een model is mooi, maar straalt nooit als echte bruiden….
Nathalja is werkelijk prachtig tijdens haar bruiloft.
Dit model is ook prachtig, maar niet te vergelijken met de uitstraling echte bruiden…

Bruiden soms Bang Voor Spotlights

In deze tijd van selfies en tik-tok filmpjes, lijkt het soms alsof iedereen de hele dag naar zichzelf zit te kijken. Natuurlijk is dat niet zo, want we moeten gewoon werken, kinderen groot brengen, een huishouden runnen etc. Er zijn heel veel vrouwen die best een leuke selfie kunnen maken, maar dat wil niet zeggen dat ze het gemakkelijk vinden. Veel vrouwen zien zichzelf het liefst een beetje bescheiden op de achtergrond.

Tja, en dan besluit je te gaan trouwen. In eerste instantie dringt het misschien nog niet door, maar langzaam ga je beseffen dat zo’n bruiloft wel leuk is, maar dat jij dan de hele dag centraal staat. Wel samen met je grote liefde gelukkig, maar toch… ENG!!!

Daar helpen wij jou bij. Want weet je, als jij de juiste jurk aan hebt en die past perfect, dan zul jij je veel zekerder gaan voelen. Je mooiste punten worden benadrukt, waardoor je minder mooie kanten gewoon niet meer opvallen. ✨

Je zult ook echt gaan wennen aan het idee dat je er gewoon prachtig uitziet en dat iedereen je wilt bewonderen! Sterker nog, je zult dat gaan begrijpen! Dat betekent ook dat het gemakkelijk zal zijn om op de foto te gaan en je de hele dag lekker te voelen en vrij te bewegen. En dat allemaal door de perfecte jurk!

Je kunt het gewoon zien als bruiden zich helemaal top voelen! Hè Saskia!
Onzekerheden bij bruiden verdwijnen als ze zich fijn en sterk voelen. Kijk maar naar Avy.
Mooi en zelfverzekerd voelde Bibian zich in haar prachtige jurk. En terecht!

Bruiden Bang Voor Verkeerde Keuze

Of je nu onzeker bent geworden door “Say Yes To The Dress”, of door iets anders, ook dit is niet nodig. Het kiezen van een jurk is juist heel erg leuk. Waarom zou je daar bang voor zijn? Met een beetje hulp in de winkel die past bij jou wordt het uitkiezen gewoon een feestje!

Je weet het echt wel of de jurk bij jou past of niet. Dat voel je aan alles. Als je de juiste jurk aan hebt, voel je je goed, sterk, zelfverzekerd en dat alles maakt je heel erg mooi. Mooier dan je jezelf ooit gezien hebt. Als je dat gevoel hebt, dan zit je goed.

Eigenlijk is het vergelijkbaar met het kiezen van je partner. Dat deed je ook op gevoel. Laat dat voor jou een geruststelling zijn. Want het feit dat jullie nu gaan trouwen, betekent dat je dat gevoel gewoon kunt vertrouwen. Het komt dus ook met die jurk wel goed. Vertrouw op jezelf, vertrouw op je gevoel.

Ben jij zover dat je je perfecte jurk wilt komen uitzoeken? Maak dan direct een afspraak. Dan kan het feest beginnen! https://calendly.com/pippibruidsmode/afspraak Ben jij zo’n onzekere bruid die eerst zeker wilt weten of Pippi Bruidsmode wel jouw ideale winkel is om je bruidsjurk of bruidspak te vinden? Dan maak je toch gewoon eerst een Kennismakingsafspraak! https://calendly.com/pippibruidsmode/kennismakingsafspraak. Ik verheug me op jouw komst en samen gaan we alle onzekerheden te lijf!

Lees ook andere blogs

Pippi Winter Bruidsevent! 

Heb jij ja gezegd?
Kom dan 14 januari van 12-16 uur naar Pippi Bruidsmode, Klaasstraat 38 in Venlo

Let op: de eerste 25 bruiden die dan hun pasafspraak inplannen, ontvangen een goodiebag met een waarde van meer dan €1000,-