Ga jij trouwen en wil je geen enkel risico nemen met je trouwjurk? Kom dan zeker 1 september naar unieke Pippi Bruidsmodeshow 2024

Meer dan 30 jurken worden geshowd door "echte" vrouwen, een toffe trouwjurk-winactie en een bekende Limburgse in de show met een verrassingsproduct. Laat jouw droomjurk schetsen door een echt bruidsmodedesigner en ontmoet leuke regionale bruidsleveranciers. En natuurlijk. Je krijgt een mooie Goodiebag met een waarde van meer dan €1000!

1 september 2024 van 15.00-17.00u Chateau de Raay in Baarlo

Meer dan 30 prachtige bruidsjurken en bruidspakken komen voorbij tijdens Pippi Bruidsmodeshow 2024 en je ziet alle trends op de rode loper en bij de partnerbedrijven. Na afloop heb je een heel goed beeld wat jouw droomjurk zou kunnen zijn. Niet alleen omdat je echte vrouwen zoals jij in de mooie jurken en pakken ziet, ook kun je na de show met de modellen, een echte bruidsjurk-ontwerper en diverse bruidsleveranciers praten over al jouw trouwideeën en -wensen. Meld je nu aan voor Pippi Bruidsmodeshow 2024 via DEZE LINK

Wat kun je verwachten tijdens Pippi Bruidsmodeshow 2024:

 • Een fantastische WIN-ACTIE: WIN JOUW DROOMJURK van het Franse merk Cymbeline!
 • Een MEET&GREET met de Spaanse ontwerper van Novia D’Art tijdens de afterparty van Pippi Bruidsmodeshow 2024: Laat jouw droomjurk schetsen!
 • Een super mooie Goodiebag met bruids presentjes, kortingsvouchers en tegoedbonnen met een waarde ver boven de €1000
 • Meer dan 30 totaal nieuwe en super moderne trouwjurken en -pakken van bijzondere bruidsmodemerken
 • Jurken van exclusieve merken die niet elders in de regio te koop zijn
 • Een verrassingsoptreden tijdens de show door een bekende Limburgse met een heel bijzonder product….
 • Een bedrijvenmarkt met regionale bruidsleveranciers die jou graag helpen jouw bruiloft tot een droomdag te maken

Win een prachtige trouwjurk!

Deze prachtige jurk van Cymbeline is te winnen tijdens Pippi Bruidsmodeshow 2024!
Is dit jouw droomjurk? Zorg dan dat je alles op alles zet om deze jurk te winnen!

Wie wil er nou niet zo’n super bijzondere jurk winnen! Als dit jouw droomjurk is, hou dan onze socials in de gaten! Tijdens de show ontvang je ook nog een extra deelnamecode waarmee je extra kans maakt op deze fantastische jurk van Cymbeline! En we roepen de winnares uit aan het einde van onze show. Meld je nu aan voor Pippi Bruidsmodeshow 2024 via DEZE LINK! Je kunt op het aanmeldformulier aangeven dat je mee wilt doen met deze fantastische winactie.

Theresa Raich met één van de modellen in een door Theresa ontworpen jurk van Novia D’Art.
Hiernaast twee andere jurken van dit exclusieve Spaanse merk.

Laat een echte ontwerper jouw droomjurk schetsen!

Heb jij een droomjurk in gedachten die je nog nergens hebt gezien? Dan heb je direct na de show de unieke kans om jouw droomjurk door topdesigner Teresa Raich van het Spaanse merk Novia D’Art, te laten schetsen. Deze tekening mag jij natuurlijk houden en inlijsten, maar hoe leuk zou het zijn als deze jurk ook echt jouw droomjurk zou kunnen worden! Overleg met de designer van Novia D’Art tijdens de afterparty van Pippi Bruidsmodeshow 2024 en wie weet, wordt jouw droom werkelijkheid! Wil jij wel in overleg met Teresa Raich en je droomjurk laten schetsen? Meld je dan nu aan voor Pippi Bruidsmodeshow 2024 via DEZE LINK! Je kunt dan meteen aangeven dat jij tijdens de Meet&Greet jouw droomjurk wil laten schetsen.

Goodiebag met waarde van meer dan €1000

Natuurlijk hoort er bij een fantastische Pippi Bruidsmodeshow 2024 een super leuke Goodiebag. Niet zomaar een goodiebag, maar een tas vol echt leuke bruidscadeautjes en heel veel waardebonnen en kortingsvouchers met een waarde ruim boven de €1000! 🎁 Dus, hoe dan ook, jij gaat nooit met lege handen naar huis!

Inspiratie

Maar jij komt natuurlijk vooral naar Pippi Bruidsmodeshow 2024 op 1 september om de mooiste trouwjurken te zien! Jij wilt inspiratie opdoen en kijken welke trends er zijn in de bruidsmode. Welke jurken vind jij geweldig en zouden misschien wel bij jou passen? Je kunt jezelf vergelijken met de modellen, want dit zijn allemaal “gewone” vrouwen zoals jij die het heerlijk vinden om een bruidsjurk of bruidspak te mogen dragen. Je krijgt een eerlijk beeld van jurken, gedragen door echte vrouwen, zonder fotoshop! De merken van Pippi Bruidsmode zijn Europese merken die in de regio verder niet of heel beperkt verkrijgbaar zijn. Dat betekent dat je echt bijzondere en unieke jurken en pakken gaat zien die je niet zomaar op de bruiloft van je buurmeisje zult aantreffen!

Bruidsleveranciers om te ontmoeten

Voor en na de show kun je veel inspiratie opdoen bij mijn favoriete partnerbedrijven. Allemaal bruidsleveranciers uit de regio waarmee jij je bruiloft tot een topdag zal maken. Sommige leveranciers hebben ook nog eigen super toffe (win-)acties. Wil jij profiteren van alle mooie aanbiedingen, en gewoon al even kennismaken voor dat je ergens aan vast zit, meld je dan nu aan via DEZE LINK.

 • Studio Refresh (bruids)visagie. Susan van Kempen verzorgt de make-up voor de show. Ze kan ook jouw bruidsmake-up doen.
 • De Barbershop (bruids)kapsels. Annemiek Linders verzorgt de kapsels van de modellen. Liever nog doet ze jouw (bruids)haar!
 • Fidelis Weddings cermoniemeester. Shirley Schreurs is voor jouw bruiloft je steun en toeverlaat. Zij organiseert, is ceremoniemeester en trouwambtenaar.
 • Banketbakkerij Lamers (bruids)gebak. Je kunt voor aanvang van de show al hun heerlijke gebak proeven.
 • Glorious Home bloemdecoraties en styling. Je ziet de prachtige bloemdecoraties in de zaal van Restaurant De Barones. Wil jij jouw bruiloft ook zo mooi aankleden?
 • Boermans Juwelier trouwringen en juwelen. Ga vast ringen kijken voor of na de show.
 • Foto Kino Linders fotobooth. Probeer de Selfy Event Box en kijk of het iets voor jullie bruiloft is.
 • Photos by Jill (bruids)fotoreportages. Jill fotografeert tijdens de show, maar doet het liefst bruiloften.
 • Onvergetelijk Trouwen trouwfilms. Meggie Geelen en Joeri Housen filmen tijdens de show, maar filmen liever jullie bruiloft!

Waarom Pippi Bruidsmodeshow?

Pippi Bruidsmodeshow 2024 wordt al de 4e bruidsmodeshow van Pippi Bruidsmode in Venlo. Deze show is jouw ultieme kans om kennis te maken met de collectie van deze bijzondere bruidsboetiek. Je zult direct zien dat de collectie eigenzinnig en anders is dan die van andere winkels en je zult ook direct voelen dat je bij Pippi Bruidsmode nog echte aandacht en ouderwetse service krijgt. In één middag doe je meer indrukken en ideeën op dan in weken online zoeken. Je voelt de warme sfeer en gastvrijheid van Pippi Bruidsmode. Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker rondkijken op de prachtige trouwlocatie Chateau De Raay en alvast fantaseren of dat ook “jullie” trouwlocatie zou kunnen zijn. Verder kun je direct na de show kennismaken en over je ideeën praten met de aanwezige en zeer deskundige bruidsleveranciers, terwijl je nog helemaal niets hoeft te kopen! Twijfel niet langer en meld je aan via DEZE LINK! Dit is jouw kans op een vrijblijvende middag vol bruidsinspiratie.

Pippi Bruidsmodeshow 2023

Meld je snel aan, want vol is vol

Natuurlijk is het geweldig om zo’n bijzondere show met zoveel extra’s bij te kunnen wonen. We hebben plaats voor maximaal 200 personen, dus wacht niet te lang met aanmelden. Omdat de ruimte beperkt is, vragen we iedere bruid om max. 2 personen mee te nemen. Zo geef je andere bruiden ook de kans om inspiratie op te doen! Meld je aan via DEZE LINK

Zodra je aangemeld bent, is je plekje gereserveerd. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, wil je je dan even afmelden via info@pippibruidsmode.nl? Dan kan er een andere bruid gebruik maken van jouw plaats. Dank je wel!

TOT ZONDAG 1 SEPTEMBER BIJ PIPPI BRUIDSMODESHOW!

Lees ook andere blogs

Pippi VIP-dag!

7 juli van 12-15u
Met Prosecco en Goodiebag!