Hoe werkt het uitzoeken van je trouwjurk? Kijk de video!

In deze video vertel ik aan Nathalja hoe het uitzoeken van een trouwjurk gaat bij Pippi Bruidsmode

Ik vertel aan Nathalja (in een interview voor de lokale omroep Peel en Maas) hoe het bij Pippi Bruidsmode gaat als jij een trouwjurk komt uitzoeken. Heel kort vertel ik het volgende:

  • het belangrijkste is het om een trouwjurk, bruidsjumpsuit of bruidspak te vinden die perfect past bij jou, bij je persoonlijkheid en je lichaam;
  • ik kijk naar hoe jij er “normaal” uitziet, zodat ik een outfit kan zoeken die bij jou past. Als voorbeeld noem ik het verschil tussen een sportief iemand of een “meisje-meisje” vrouw. Wat heeft dit voor invloed op de keuze?
  • ik kijk naar je lichaamsbouw om een jurk of pak te vinden dat jou nog mooier maakt, als voorbeeld praat ik over de vorm van je schouders. Wat betekent dat voor de keuze van jouw outfit?
  • als laatste geef ik nog aan dat je je voor je pas-afspraak bij Pippi Bruidsmode niet anders hoeft voor te doen dan dat je bent
  • als tip geef ik nog mee dat je het beste huidkleurig en glad ondergoed kunt aandoen. Dan zitten de jurken en pakken het mooist en wordt je niet afgeleid door een zwarte string of witte slip die opeens heel zichtbaar is!
Aan Nathalja vertel ik hoe het uitzoeken van je trouwjurk gaat bij Pippi Bruidsmode!

Lees ook andere blogs

Pippi VIP-dag!

7 juli van 12-15u
Met Prosecco en Goodiebag!