🌟 Betoverende Bruidsmodeshow – Ontdek de Magie van de Liefde! 🌟

4 september 2023 houdt Pippi Bruidsmode een super leuke bruidsmodeshow. Waar? Bij Hotel Van der Valk Venlo van 19-21u.
Maandag 4 september 2023 om 19.00u bij Hotel Van der Valk Venlo

Op 4 september a.s. van 19-21u wordt Hotel Van der Valk in Venlo omgetoverd tot een sprookjesachtige setting, want Pippi Bruidsmode presenteert een onvergetelijke bruidsmodeshow.Op de topfloor met adembenemend uitzicht over de stad. Met meer dan 30 betoverende bruidsjurken uit de nieuwste collecties, gedragen door 8 geweldige vrouwen die, net als jij, het een bijzondere eer vinden om in zo’n prachtige jurk te schitteren.

Echte Vrouwen

👰 Laat je inspireren door onze bijzondere modellen – echte vrouwen, geen professionele mannequins – die met trots onze nieuwste ontwerpen presenteren. We hebben gezorgd dat zij er op hun allerbest uitzien, met prachtig kapsel en make-up verzorgd door de getalenteerde Venlose Stadskappers.

🤵 Ook de mannen worden niet vergeten, want we showen ook de meest stijlvolle trouwpakken van Berden Mode. Zo kunnen jullie als stralend bruidspaar een onvergetelijke indruk maken op jullie grote dag.

Goodiebag met Waardebonnen twv €1500

🎁 En dat is nog niet alles! Naast een schitterende modeshow staan er diverse top trouwleveranciers voor jullie klaar. Van stijlvolle brillen van Xie Eyewear tot glinsterende trouwringen van Boermans Juwelier, je zult zeker iets vinden dat bij jullie past. Vergeet ook niet langs te gaan bij Foto Kino Linders, waar je jezelf kunt trakteren op de leukste foto’s met de selfie event box om de meest onvergetelijke momenten vast te leggen. En wil je hulp bij het organiseren van je grote dag, dan is Fidelis Weddings aanwezig om je te helpen met al je vragen over je bruiloft.

🍰 Voor de liefhebbers van zoetigheid is er Deliscu Patisserie, waar je kunt smullen van heerlijk bruidsgebak. En voor de bruiden die dromen van tijdloze bloemenpracht, Daan Casa Fiori presenteert prachtige zijden bloemen om jouw trouwdag extra bijzonder te maken.

💝 En als kers op de taart, alle bruiden die zich aanmelden via de link https://forms.gle/2okmwidyFn8e1igX8 ontvangen een goodiebag vol verrassingen, met een totale waarde van bijna €1500! Een mooi cadeau om jullie trouwplannen te vieren.

Meld je Snel aan

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plek voor deze magische bruidsmodeshow. Dit wordt een avond vol liefde, inspiratie en plezier. Klik op de link om je aan te melden en jouw plekje te verzekeren.

https://forms.gle/2okmwidyFn8e1igX8

Tot ziens op 4 september, bij Hotel Van der Valk in Venlo, waar dromen werkelijkheid worden! Let op, de avond begint om 19.00u. Zorg dat je op tijd bent voor de beste plaatsen.

#PippiBruidsmode #Bruidsmodeshow #MagischeModellen #Trouwpakken #TopTrouwleveranciers #Goodiebag #LiefdeVoorTrouwen #HotelVanDerValkVenlo #Bruiloftslocatie #Trouwjurken #SprookjesachtigMoment